Прокуратурата изнесе подробности за мъжа, който се бе барикадирал в сграда

...
Прокуратурата изнесе подробности за мъжа, който се бе барикадирал в сграда
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за барикадиралия се в Стара Загора

Прокуратурата изнесе детайлности за мъжа, който се бе барикадирал в постройка в Стара Загора. Изявление по случая даде шефът на ОДМВР-Стара Загора старши комисар Лазар Христов.

„ Във вчерашният ден, към среднощ, получихме сигнал за две лица с огнестрелни рани, които са потърсили незабавна помощ. Едното от тях е с пострадвания в региона на ръката, а другото - в коремната област и меките тъкани. Впоследствие наши сътрудници беседваха с контактното лице, с по-леките пострадвания. Получихме първични насоки за цялата обстановка и метода на прострелването.

Колегите работиха цяла нощ и в днешния ден откриха, че двамата потърпевши са търсили невърнати заеми от техен дебитор, който е възможен причинител на прострелването “.

Когато полицейски екип пристигнал на адреса на длъжника, той се барикадирал и декларирал, че няма да излезе, до момента в който не реализира контакт с медиите. Мъжът е престъпно проявен.

„ За благополучие, на по-късен стадий бил уверен от сътрудниците да се съобщи. С него са разговаряли околните му, наши сътрудници, психолози. Поискахме помощ от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, както и от Специализирания отряд за битка с тероризма “ – добави старши комисар Христов.

Образувано е досъдебно произвеждане по чл.115 вр. чл.18 “. Работата по случая продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР